Pitanja

Česta pitanja

Zašto kupovati u DUDICA - Webshopu?

DUDICA je novi hrvatski brend kvalitetnih igračaka i namještaja uz vlastitu proizvodnju istih. Poslujemo od 1997. godine.

Iznimno brza dostava za artikle s lagera unutar 5 radnih dana, a u rijetkim slučajevima do 10 radnih dana. Rok za dostavu namještaja po narudžbi je 30 radnih dana i rok za dostavu igračaka po narudžbi je do radnih 60 dana.

Zastupnici smo odabranih kvalitetnih inozemnih proizvođača igračaka.

Kako naručiti/kupiti proizvode na DUDICA – Webshop-u?

Nije potrebna registracija. Jedino je potrebno u prvom koraku procesa unijeti važeću e-mail adresu kako bi Vam nakon procesa unosa podataka, potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Na koje načine mogu obaviti plaćanje?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim karticama: Premium Visa, Diners, Visa, MasterCard, Maestro. Ako nemate kreditnu karticu ili biste radije platili na neki drugi način, možete izvršiti uplatu općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

Koliko je sigurno plaćanje karticama putem DUDICA – Webshop-a?

Prilikom plaćanja na DUDICA – Webshop-u, primjenjuju se najsuvremeniji standardi u zaštiti podataka: SSL SecureSocketLayer protokol s 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritmom. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa dvostrukim slojem – „vatro zid“ (firewall).

Kolika je cijena dostave/poštarina za narudžbe igračaka?

Za narudžbe igračaka do 28 kn ( plus PDV ).

Kolika je cijena dostave namještaja?

Mali ormari i mali kutići – 200 kn po komadu.

Veliki kutići i pjenasti elementi – 400 kn po komadu.

Ormari veliki – 999 kn po komadu.

iIli po količini, najbolja cijena

Za narudžbe veće od 13 999,99 kn, dostava je 999,99 kn.

Za narudžbe namještaja od 14 000 – 19 999,99 kn dostava je 1 999,98 kn. 

Za narudžbe veće od 13 999,99 kn, dostava je besplatna.

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je unutar 10 radnih dana. Najčešće su 3 radna dana za artikle s lagera.  Rok za dostavu namještaja po narudžbi je 30 radnih dana i rok za dostavu igračaka i didaktike po narudžbi je do 60 radnih dana.

Mogu li negdje vidjeti proizvode uživo?

Naravno. Na našoj lokaciji: Karivaroš 35 a, 49245 Gornja Stubica. Uz prethodnu najavu.

Ukoliko imate reklamaciju…

U slučaju eventualnih reklamacija, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili mailom na info@dudica.com. Ukoliko se Vaša reklamacija pokaže opravdanom, u našem ćete nam trošku u roku od 15 dana poslati natrag proizvod koji ste kupili i mi ćemo Vam, ovisno o Vašem zahtjevu, zamijeniti proizvod ili Vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe.

Sukladno odluci Europske komisije, možete koristiti i platformu za rješavanje sporova putem Interneta. Platforma omogućava rješavanje sporova vezanih uz kupnju, a prigovor se može podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika u EU.

Ukoliko podnesete prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.
Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Ovdje možete naći platformu za online rješavanje sporova.

Shopping Cart
Scroll to Top