Privole, politike privatnosti, kolačići

Tko smo mi

Počeli smo davne 1997 godine, temeljeni na poduzetničkoj tradiciji čija je osnovna djelatnost izrada i opremanje interijera namještajem prema najrazličitijim zahtjevima i potrebama kupca.

 

Kolačići

Kolačići i druge tehnologije za praćenje Vaših preferenci mogu se koristiti na dudica.com Internet stranici na razne načine, npr. kako bi Internet stranica dudica.com funkcionirala.


Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje.

 

(„DUDICA“),  Stolarija Rusan, vl. Krešo Rusan, OIB: 79199048265, Gornja Stubica 49245, Karivaroš 35a kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju s web stranice www.dudica.com (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.


Prihvaćanjem Izjava smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Stolariji Rusan putem dudica.com  u svrhu kreiranja korisničkog profila radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge te korištenja pogodnosti internet trgovine . Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem Izjava i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se Vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu.

Stolarija Rusan će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje-( link na ovdje https://www.zakon.hr/z/1021/Op%C4%87a-uredba-o-za%C5%A1titi-podataka—Uredba-%28EU%29-2016-679), Sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Stolarija Rusan štiti privatnost svih korisnika i posjetitelja web stranice, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim zaposlenicima kojima su te iste potrebne radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonom.

Napominjem da možete u svako doba, u cijelosti ili djelomično, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete izvršiti na gore navedenu adresu poštom ili u pisanom obliku na e-mail: info@dudica.com. Imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem www.dudica.com potvrđujete da istu pročitali i razumjeli te prihvaćate i dopuštate Stolariji Rusan da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izjavljujete da imate više od 18 godina.

Registracija korisnika

(„DUDICA“),  Stolarija Rusan, vl. Krešo Rusan, OIB: 79199048265, Gornja Stubica 49245, Karivaroš 35a kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju s web stranice www.dudica.com (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Točki sna putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se Vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Stolarija Rusan će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje(link na to sve) i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Stolarija Rusan štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjem da možete u svako doba, u cijelosti ili djelomično, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete izvršiti na gore navedenu adresu poštom ili u pisanom obliku na e-mail: info@dudica.com. Imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem www.dudica.com potvrđujete da istu pročitali i razumjeli te prihvaćate i dopuštate Stolariji Rusan da obrađuje i koristi Vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izjavljujete da imate više od 18 godina.

S kime dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša će se IP adresa nalaziti u e-poruci za poništavanje.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

 

Napominjem da možete u svako doba, u cijelosti ili djelomično, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete izvršiti na gore navedenu adresu poštom ili u pisanom obliku na e-mail: info@dudica.com. Imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem www.dudica.com potvrđujete da istu pročitali i razumjeli te prihvaćate i dopuštate Stolariji Rusan da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izjavljujete da imate više od 18 godina.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

 

Shopping Cart
Scroll to Top