,

Obiteljski centar Baby Jurek

531.24 / 4002.63 kn 687.49 / 5179.89 kn

Doživite čaroliju kuhinjskog svijeta u našem obiteljskom centru! Savršeno opremljena kuhinja s pećnicom, sudoperom i čarobnom perilicom suđa čeka vaše male kuhare. Prostrani stol i stolice pozivaju na kreativnu igru i učenje. Ovdje se rađaju nezaboravne uspomene i prijateljstva koja traju cijeli život. Dobrodošli u kulinarski raj za male istraživače!

Certifikati:
HRN-EN 71-1:2014+A1:108
HRN-EN 71-2:2020
HRN-EN 71-3:2019+A1:2021

Dimenzija
kuhinja: 85 x 40 x 90 cm
*Visina donjeg dijela kuhinje 45 cm
stolica 26 x 26 x 48 cm
*Visina sjedišta 26 cm
stol: 48 x 100 x 52 cm
stol: 48 x 56 x 52 cm

Dob: 1+

SKU: 385-1583 Kategorije: ,

Ulazite u obiteljski centar prepun mirisa svježe ispečenih kolača, prženih jaja i mirisnih začina. Pred vama se otvara čarobna kuhinja, mjesto gdje se snovi svakog malog kuhara ostvaruju. Na jednoj strani stoji šarmantna pećnica, čija se vrata lagano otvaraju otkrivajući tajne pečenja. Pored nje, sudoper blista u svjetlu, spremajući se za nove avanture pranja i pripreme. Hladnjak stoji ponosno. Ormarić skriva tajne sastojke i dragocjeno posuđe. Perilica suđa – čarobna ruka koja briše svaku kap brige o prljavom posuđu!
No to nije sve! U središtu se nalazi prostrani stol i stolice, mjesto gdje se rađaju najkreativniji kulinarski pothvati. Oko stola su postavljene stolice, koje čekaju svoje male goste. Svaka priprema hrane krije svoju priču i mogućnost – od miješanja tijesta do rezanja povrća, sve je spremno za igru i učenje.
Ova kuhinja nije samo prostor za zabavu, već i pravs učionica za mlade istraživače. Kroz igru u ulogama kuhara, pekara ili domaćice, djeca će otkrivati nove okuse, teksture i tehnike kuhanja. Svakim trenutkom provedenim u ovoj čarobnoj kuhinji, njihova mašta će procvjetati, a vještine će se razvijati.
Dizajnirana s ljubavlju i pažnjom, ova kuhinja pruža prostor za igru većem broju djece, potičući suradnju, dijeljenje i zajedništvo. To nije samo kutak za igru, već mjesto gdje se rađaju uspomene i prijateljstva koja će trajati cijeli život. Dobrodošli u kulinarski raj za male istraživače!

Ova kuhinja izrađena je s izvanrednom pažnjom do najsitnijih detalja, gdje su svaki detalj i svaki materijal pomno odabrani kako bi se postigla savršena ravnoteža između ljepote i trajnosti. Oplemenjeni iveral debljine 18 mm, fronte vrata od MDF-a također debljine 18 mm te višeslojni šper debljine 18 mm, zaštićen HLP-om, samo su neki od sastojaka koji čine ovu kuhinju toliko trajnom.

Ono što ju čini još impresivnijom je način na koji su spojevi postavljeni – bez vidljivih spojeva. Ovaj inženjerski pristup ne samo da naglašava besprijekorni izgled kuhinje već i osigurava dugotrajnost i čistoću dizajna. Ukratko, ova kuhinja je spoj elegancije, kvalitete i praktičnosti, stvarajući prostor koji će očarati svakog posjetitelja.

Dimenzije 85 × 40 × 90 cm
Veličina

Mali set, Veliki set

Shopping Cart
Scroll to Top